Hierontaa ja hyvinvointia Helsingin Kruununhaassa

Teemu

Heippa! Olen koulutettu hieroja, yrttihoitaja/herbalisti. Suurimman osan aikuiselämääni olen viettänyt ulkomailla maailman eri hoitoperinteitä tutkien ja kokeillen. Olen keskittynyt jo vuosia tapoihin parantaa terveydentilaa ja kohentaa elämänlaatua. Haluan tarjota sinulle lämpimän ja läsnäolevan hoitotilanteen sekä oikeasti toimivia tapoja sinun hyvinvointisi tueksi.

Naava

Naava antaa Rauhassan tiloissa kraniosakraaliterapiahoitoja. Kraniosakraaliterapia on hellävarainen terapiamuoto, jossa käytetään erilaisia kevyitä otteita ja pyritään aktivoimaan kehon luontainen palautuminen ja eheytyminen. Nimensä mukaan kraniosakraaliterapiassa kohdistetaan huomio kallon ja ristiluun välillä oleviin rakenteisiin ja sitä kautta koko kehon sidekudosverkostoon. Kraniosakraaliterapiasta voi saada apua stressiin, unettomuuteen, erilaisiin kipu- ja jännitystiloihin, tunteiden kohtaamiseen ja hahmottamiseen sekä kirurgisista operaatioista tai onnettomuuksista palautumiseen.

Naava on koulutukseltaan koulutettu hieroja ja hän on myös opiskellut muita kehoterapiamuotoja kuten shiatsua ja thaijoogahierontaan. Naava on opiskellut vapaa-ajalla traumoihin sekä seksuaali- ja sukupuolivhemmistöihin liittyviä teemoja ja pyrkii sitä kautta luomaan mahdollisimman turvallisen tilan jokaiselle tulla kohdatuksi omana itsenään. Hän on myös tutustunut myös laajasti ihmisyyteen ja itseensä joogan, meditaation, tanssin, ihmissuhdetaitojen ja hengitysharjoitusten kautta.

 

Don

Hoitajana olen sopivasti huolettoman huumorintajuinen ja valovoimainen idealisti, jolla palaa rinnassa puhdas auttamisen sekä välittämisen liekki.
Minulla on jatkuva palo itsensä kehittämiseen ja innostun helposti.

Hoidon kannalta tärkeimpiä arvojani on: stressittömyys, empaattisuus, kohtaamiskyvykkyys sekä tervehenkinen urheilullisuus.

Palvelumme

Klassinen hieronta

Hieronta on ikiaikainen hoitomuoto, joka tutkitusti vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista. Lihasten rentoutumisen ja paremman liikkuvuuden ohella hieronta rauhoittaa ja rentouttaa mieltä. Saat uutta energiaa ja kehoosi luonnollista tasapainoa. Hieronta on erinomainen keino myös ennaltaehkäistä kehon jännitystiloja ja lihasten kipeytymistä.

Kraniosakraaliterapia

Kraniosakraaliterapia on hellävarainen terapiamuoto, jossa käytetään erilaisia kevyitä otteita ja pyritään aktivoimaan kehon luontainen palautuminen ja eheytyminen. Nimensä mukaan kraniosakraaliterapiassa kohdistetaan huomio kallon ja ristiluun välillä oleviin rakenteisiin ja sitä kautta koko kehon sidekudosverkostoon.

Rentouttavat luontaishoidot

Tarjoamme laajalti erilaisia luonnonmukaisia hoitoja, jotka perustuvat pääosin Ayurvedisiin hoitoperinteisiin sekä perinteiseen Kiinalaiseen ja Tiibetiläiseen lääketieteeseen. Hoidoilla on pääsääntöisesti rentouttava ja stressiä poistava vaikutus. Käytämme laadukkaita yrttiöljyjä, joista suurinosa paikan päällä uutettuja.

Luontaistuotteet ja lisäravinteet

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaimmat luontaistuotteet ja lisäravinteet. Tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi sopivimmat tuotteet ja neuvomme niiden käytöstä. (Tulossa pian!)

Heti sisään astuessa syntyi mutkaton tunne ja lupa antautua kehon ansaitsemalle arvokkuudelle ja nautinnolle. Paikan tunnelma ja nimi on kohdallaan; ehyt kokonaisuus. Teemu on todella asiantunteva ja asiakasta nopeasti lukeva. Hieronnassa hän käytti soljuvasti useita eri tekniikoita - sellaisia, joita en ollut koskaan kokenut ja jotka tuntuivat fantastisilta. Elämys oli moniaistillinen öljyineen, äänimaisemineen ja luontevan, hoitavan kosketuksen kautta.

– Marja

Kokemus 11/10 ihan heitettämällä. Tänne kannattaa lähteä pakoon pimeää, kylmää ja sateista säätä. Alussa keskusteltiin läpi akuuteimmat kireydet ja kuulumiset, jonka pohjalta yhteisymmärryksessä keskityttiin yläselkään ja niska/hartiaseudulle koko tunnin ajaksi. Ei ole aikaisemmin huomannut näin selkeää eroa heti hieronnan jälkeen! Maanläheinen paikka, ja äärimmäisen ystävällinen palvelu. Varaan kahden viikon päähän uuden ajan. Löytyy kaikki puitteet muodostuakseen vakkaripaikaksi.

– Miranda

Erinomaista hierontaa. Hieronta ei ollut pelkästään lihasjumien läpikäyntiä vaan kokonaisvaltaista hoitoa. Suosittelen!

– Essi

Samaan aikaan rentouttava ja tehokas hieronta. Erityisen miellyttävä tila, jossa pystyi rauhoittumaan. Lievitti sekä hartiakipuja, että stressiä. Suosittelen!

– Jenni

Teemun hierontatilat ja hieronta olivat todella rentouttavia. Kevyt hieronta auttoi akuuttiin päänsärkyyn.

– Päivi

Kokonaisvaltainen, rentouttava kokemus! Tuoksut, musiikki ja ympäristö yhdistettynä ammattimaiseen hierontaan. Hieroja Teemu on myös superihana tyyppi:)

– Camilla

Todella kiva kokemus! Kauniit tilat ja erinomainen hieronta. Menen uudestaankin!

– Erika

Sijainti

Rauhankatu 7 E 00170 Helsinki Kruununhaka

Varaa aika

Voit varata ajan myös soittamalla 0407034872 tai sähköpostilla teemu@rauhassa.fi

Maksutavat

Pankkikortti, käteinen, Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred Hieronta, Bitcoin

Hinnasto

Klassinen hieronta:

45min 56€

60min 67€

90min 92€