Hyvän mielen hoitola

Parantumisen tila

Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa ja on tärkeää tiedostaa kuinka paljon tilat, jossa vietämme aikaa vaikuttavat hyvinvointiimme. Hoitolamme on luotu rentouttamaan jokaisen sinne saapuvan. Tilaa luodessamme olemme ottaneet huomioon niin tuoksut, värimaailman, materiaalit kuin sinne sopivan musiikinkin. Tärkeintä meille on kuitenkin paranemista ja rauhoittumista edistävät stressittömät energiat, joita jokainen hoitolassa kävijä tukee ja muokkaa omalla olemisellaan.

Melkein kaikki hoitolan kalusteet ja somisteet ovat kierrätettyjä, suitsukkeet ja eteeriset öljyt markkinoiden laadukkaimpia. Kynttilöissä teemme siirtymää hiljalleen mehiläisvaha-pohjaisiin ja maalit joita olemme käyttäneet ovat valittu ekologisuus ja myrkyttymyys edellä. Samoin kuin kaikki hoitojemme aikana käytettävät tuotteemme.

 

 

Erityisen miellyttävä tila, jossa pystyi rauhoittumaan.

Jenni

Todella rentouttavan ja kotoisan tunnelman omaava paikka.

Otto

Paikan tunnelma ja nimi on kohdallaan; ehyt kokonaisuus.

Marja

“The real purpose of giving massage is to foster more depth of feeling for one another in order to bring out the love that often lies buried beneath the pain of everyday suffering.”

– Robert Noah Calvert

A massage is just like a movie, really relaxing and a total escape, except in a massage you're the star. And you don't miss anything by falling asleep!

– Elizabeth Jane Howard

“It does not belong exclusively to any one profession, or even to one tradition. Massage is a shared human experience.”

– Robert Noah Calvert

Sijainti

Rauhankatu 7 E 00170 Helsinki Kruununhaka

Varaa aika

Voit varata ajan myös soittamalla 0407034872 tai sähköpostilla teemu@rauhassa.fi

Maksutavat

Pankkikortti, käteinen, Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred Hieronta, Bitcoin

Hinnasto

Klassinen hieronta:

45min 56€

60min 67€

90min 92€